Mijn Psychologie
Behandeling, consultatie en trainingen op maat.

Kinderen 

- Somberheid, angst, stress

"ACT your way" voor jeugd en jong volwassenen van 15 t/m 25 jaar met stress, angst en/of klachten van somberheid. Veel jongeren en adolescenten worstelen met het uitstippelen van hun eigen weg, het maken van keuzes, en het aanpakken van dingen die ze anders willen. ACT your way heeft een zeer praktische insteek en laat de jongere het geleerde meteen toepassen in de praktijk met behulp van oefeningen. De jongere doorloopt een traject in 4 stappen waarbij hij/zij zicht krijgt op wat ze willen bereiken, wat er nog in de weg staat, wat er nodig is om hun wensen te bereiken en hoe er op koers gebleven kan worden. - EMDR bij trauma, nachtmerries of angsten

EMDR is een succesvolle behandelmethode bij kinderen en volwassenen en kan al bij baby's toegepast worden.

Heeft uw kind poep angst, terugkerende nachtmerries, trauma of fobische angsten, neem dan eens contact op en kijk wat ik voor u kan betekenen. Voor meer informatie over EMDR bij kind en jeugd kunt u kijken op:
https://www.emdrkindenjeugd.nl/- Gedragsproblemen

Samen met u wordt in kaart gebracht wat de mogelijke instandhoudende factoren van de gedragsproblemen zijn en hoe dit aangepakt kan worden. U krijgt tips en adviezen mee om het geleerde thuis te gaan toe passen.